Založ si blog

Hovoria, že pomáhajú obetiam. V skutočnosti však sledujú iné ciele

Antikultové  organizácie sú veľmi dobre financované (zo štátnych peňazí) a existujú takmer v každej krajine. Vyvstáva otázka, či sme už vyriešili všetky problémy spoločnosti, ako sú vojny, chudoba, hlad a podobne, že investujeme obrovské peniaze do boja proti „sektám“? Alebo majú tieto štruktúry úplne iné, skryté ciele?

Národná únia združení na ochranu rodiny a jednotlivca (UNADFI) je francúzska antikultová asociácia založená v roku 1974 a priamo dotovaná francúzskym štátom. Táto únia združuje a koordinuje organizácie, ktorých cieľom je zhromažďovať informácie o fenoméne kultu s cieľom predchádzať mu a pomáhať jeho obetiam. 

Čo sa však vlastne myslí pod pojmom „prevencia a pomoc“?

V USA kedysi existovala antikultová organizácia CAN, ktorá v roku 1996 po škandáloch a trestných stíhaniach zmizla z arény boja proti sektám. Tieto procesy ukázali, že sa členovia CAN zaoberali deprogramovaním ľudí. Brali za to nemalé peniaze. Aby ovplyvnili ich svetonázor a prinútili ľudí zmeniť svoje presvedčenie, unášali ich, držali ich niekoľko dní pod zámkom, podrobovali psychickému a fyzickému násiliu. Často sa človek pod takýmto tlakom zrútil a ustúpil od svojho presvedčenia.

Po mnohých súdnych sporoch CAN ukončila svoju oficiálnu existenciu. Po určitom čase sa však znovu objavila pod novým názvom ICSA a dodnes pokračuje v plnení tých istých úloh. ADFI je teraz súčasťou organizácie FECRIS. 

Kruh sa uzatvára a ako sa hovorí, všetky cesty vedú k FECRIS, ktorý je z 95 % financovaný štátom. 

Zaujímavé, však? Tieto organizácie, ktoré údajne bojujú za slobodu a ochranu spoločnosti, v skutočnosti používajú verejné peniaze, teda naše peniaze, na ničenie našich životov a spoločenstiev. Z boja proti sektám si urobili výnosný biznis, manipulujú verejnou mienkou a zasievajú strach. 

V našom svete však našťastie existujú organizácie ako CAP LC (Koordinácia súkromných združení za slobodu svedomia) a CICNS (Informačné centrum a Rada nových duchovných činiteľov), ktoré upozorňujú na „špinavé“ praktiky antikultovej organizácie ADFI. Vo svojich zdrojoch uverejňujú svedectvá obetí ADFI, ktoré poukazujú na ich temné metódy.

Verejná podpora atentátu. Dokumentárny film Impakt vysvetľuje, prečo začínajú novinári otvorene siať nenávisť

25.08.2024

Ešte prednedávnom som nechápal, ako im TO môže prejsť. Toľko nenávisti, hejterstva, osočovania a verejného ponižovania osôb, skupín, politikov. Normálne zmýšľajúci ľudia, ktorí nemajú vymyté mozgy nenávistnou propagandou, začínajú upozorňovať na túto skutočnosť. Novinári, ktorí by mali byť obhajcovia pravdy, zasievajú čoraz viac nenávisť. Jej status lajkovali [...]

Pandorina skrinka otvorená

23.08.2024

Dnes vám chcem povedať o filme, ktorý mi vyrazil dych! Ste pripravení na výlet do králičej nory? Tak poďme! IMPAKT nie je len dokumentárny film, je to skutočný dynamit pre váš pohľad na svet! Predstavte si 8-hodinový maratón, ktorý odhaľuje všetky tajomstvá svetového zákulisia za posledných 30 rokov. Znie to šialene?Tak tomu aj je!!! Čo sa teda skrýva v tejto tajomnej [...]

Postihuje jedného z troch dospelých. Len ak poznáš príčinu, môžeš to zastaviť.

20.07.2024

Za posledných 30 rokov došlo po celom svete k nevídanému nárastu duševných porúch. Taktiež sa za toto obdobie prudko zvýšil výskyt kardiovaskulárnych ochorení, úmrtnosť na srdcové infarkty a mŕtvice, ako aj nárast onkologických ochorení. Zaujímavé je, že toto obdobie sa zhoduje s aktívnym šírením antikultového hnutia na celom svete, ktoré umelo zasieva medzi ľudí [...]

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 25814x
Priemerná čítanosť článkov: 1359x

Autor blogu

Kategórie