Založ si blog

Verejná podpora atentátu. Dokumentárny film Impakt vysvetľuje, prečo začínajú novinári otvorene siať nenávisť

Ešte prednedávnom som nechápal, ako im TO môže prejsť. Toľko nenávisti, hejterstva, osočovania a verejného ponižovania osôb, skupín, politikov. Normálne zmýšľajúci ľudia, ktorí nemajú vymyté mozgy nenávistnou propagandou, začínajú upozorňovať na túto skutočnosť. Novinári, ktorí by mali byť obhajcovia pravdy, zasievajú čoraz viac nenávisť.

Jej status lajkovali stovky

Ekaterina Kanakova, novinárka denníka N, prednedávnom zverejnila na Twitteri status, ktorého presné znenie kopírujem: Strelci jsou v dnešní době trochu šilhaví. Že, Roberte? Že, Donalde?” V statuse novinárky, ktorá by si mala dávať pozor na slová, je jasná podpora pokusu o atentát. 

Pozrel som si dokument „Impakt. Prelomový dokumentárny film“, ktorý bližšie vysvetľuje, prečo sa to deje. Stojí za ním skupina investigatívcov. Film vysvetľuje, ako v USA začali Trumpa a jeho prívržencov označovať za sektárov (ang. Kult). Podobným spôsobom sa začal dehonestovať aj Robert Fico. Na oboch bol v relatívne krátkom čase po sebe spáchaný pokus o atentát. Schéma, ktorá je vysvetlená v dokumente, je jasná. Označkovanie, vyvolanie búrlivej reakcie medzi širokou verejnosťou, ktorá vedie k nenávisti, a potom už len stačí použiť manipulatívne techniky, aby sa dosiahol krvavý dôsledok. 

Novinárka by mala byť za svoj status podľa zákona trestne stíhaná. Podobné vyjadrenie, ktoré je znakom nenávisti voči konkrétnej osobe, je predsa trestným činom. Vychádza to z rezolúcie OSN, ktorá bola prijatá minulý rok. 

Ak chcete vedieť, prečo sa im to vždy prepečie a čo môže proti tomu urobiť každý z nás, pozrite si dokument.

Zdroj: actfiles.org

Pandorina skrinka otvorená

23.08.2024

Dnes vám chcem povedať o filme, ktorý mi vyrazil dych! Ste pripravení na výlet do králičej nory? Tak poďme! IMPAKT nie je len dokumentárny film, je to skutočný dynamit pre váš pohľad na svet! Predstavte si 8-hodinový maratón, ktorý odhaľuje všetky tajomstvá svetového zákulisia za posledných 30 rokov. Znie to šialene?Tak tomu aj je!!! Čo sa teda skrýva v tejto tajomnej [...]

Postihuje jedného z troch dospelých. Len ak poznáš príčinu, môžeš to zastaviť.

20.07.2024

Za posledných 30 rokov došlo po celom svete k nevídanému nárastu duševných porúch. Taktiež sa za toto obdobie prudko zvýšil výskyt kardiovaskulárnych ochorení, úmrtnosť na srdcové infarkty a mŕtvice, ako aj nárast onkologických ochorení. Zaujímavé je, že toto obdobie sa zhoduje s aktívnym šírením antikultového hnutia na celom svete, ktoré umelo zasieva medzi ľudí [...]

Chris Pavlovski: slávnejší než James Bond

29.06.2024

Vo svete, kde sú sloboda prejavu a nezávislosť informácií ohrozené, sa objavujú príbehy skutočných hrdinov. Jedným z takýchto príkladov je príbeh Chrisa Pavlovského, generálneho riaditeľa spoločnosti Rumble. Pavlovski preukázal vzácnu statočnosť, keď odolal tomuto tlaku. Jasne vyhlásil, že podriadenie sa cenzúre porušuje celosvetové právo na slobodu slova. Nie nadarmo [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 25381x
Priemerná čítanosť článkov: 1336x

Autor blogu

Kategórie