Založ si blog

Naša budúca realita – totálna digitálna kontrola?

O globalistoch a úplnej digitálnej kontrole, ktorú chcú zaviesť na celom svete, dnes už snáď počul každý. Nie každý však pochopil, kto presne sa skrýva za týmto súhrnným názvom. Niektorí si ich aktivity spájajú s verejne známymi menami politikov a hviezd. Mnohí sa obávajú scenára tejto totálnej kontroly, vsugerovaného známymi filmami. Zatiaľ tí, ktorí túto myšlienku v skutočnosti realizujú, už desaťročia zostávajú v tieni.

Sú známe pojmy ako „kontrola mysle“, „vymývanie mozgu“. Kto v skutočnosti stojí za kontrolou mysle a postupným, plánovaným vymývaním mozgov? Kto chce zničiť demokraciu na celom svete? 

Poďme spoločne hľadať odpovede na tieto otázky. 

Myšlienka, že je možné manipulovať ľuďmi, štvať národy proti sebe, napodiv nepatrí žiadnej konkrétnej krajine. Je to oveľa horšie. Existuje nadnárodná antikultová organizácia FECRIS, ktorá združuje mnoho ďalších organizácií v 74 krajinách sveta. Členovia týchto organizácií si privlastnili právo sami rozhodovať o tom, kto má dostať zelenú na vyjadrenie svojich myšlienok a názorov a kto nie. To znamená, že svojím konaním porušujú právo na slobodu prejavu a slobodu náboženského vyznania. A demokratické slobody porušujú aj v krajinách, ktoré sa považujú za stelesnenie demokracie. 

Treba poznamenať, že FECRIS je z 90 % financovaný francúzskou vládou. Ide o priame porušovanie európskych zákonov o nezasahovaní štátu do otázok náboženského sebaurčenia občanov. 

A to nie je jediná zvláštnosť. Druhým, nemenej dôležitým bodom je skutočnosť, že napriek mnohým žalobám zo strany občanov a verejných združení proti FECRIS, organizácia pokračuje vo svojej činnosti. Po zverejnení videa Dr. Egona Cholakiana, amerického bezpečnostného špecialistu sa ukázalo, že za FECRIS a podobnými antikultovými organizáciami stojí tretia sila, ktorá sa usiluje o úplnú kontrolu nad ľudstvom. Len tak – aby mohli bojovať proti tým, ktorí im nevyhovujú, vytvorili predstavitelia tajnej skupiny medzinárodnú sieť antikultových organizácií na boj proti sektám, prostredníctvom ktorých majú možnosť si vybrať, koho za sektu označia a koho nie.

Antikultisti roky vytvárali verejnú mienku, že sekta je neschopná skupina ľudí, oddelená od spoločnosti, ktorá robí len to, čo jej kážu, aby svojim členom zamotala hlavu, pripravila ich o peniaze, vniesla do rodín rozpory a zničila človeka. Každý pozná pojem sekta, o ktorom sme si vytvorili mimoriadne negatívny názor. Postoj krajnej nechuti k sektárom, na ktorých sa všetci pozerajú ako na malomocných.

A v skutočnosti sú sektári nazývaní tí, ktorí nezapadajú do cieľov FECRIS alebo im prekážajú.

Možno sa vám to už stalo, keď ste napríklad videli video na internete, páčilo sa vám, „dotkol“ sa vás jeho hlboký obsah a chceli ste vedieť, kto ho vytvoril, aby ste pochopili celkový obraz. Začali ste hľadať informácie na internete a zrazu ste sa dočítali, že človek, ktorý na prvý pohľad hovoril také správne veci, je členom sekty. Je to napísané čierne na bielom v uznávanej publikácii, veľmi presvedčivo o tom hovorí niekoľko videí na YouTube. A vy sklamane skonštatujete: „No škoda, aj som si to myslel, že to bude ďalší sektár.“

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, kto je autorom týchto článkov a videí, ktoré obviňujú toho či onoho človeka, tú či onú organizáciu zo sektárstva? Urobili ste si vlastný prieskum? Pravdepodobne na to jednoducho nemáte čas. A tak sa váš názor vytvára len na základe odporúčaní, ktoré vám vyskočili v prehliadači. To vás zastaví, nejdete ďalej. 

Ak sa pozrieme do štatistík zločinov spáchaných „sektármi“, ukáže sa, že v skutočnosti sú fámy o sektárskych zločincoch značne prehnané. Teraz nehovoríme o teroristoch, ktorí pod menom Boha masovo vraždia so zbraňami v rukách, ale o mierumilovných ľuďoch, ktorí sa venujú napríklad duchovným a zdraviu prospešným praktikám, ako je čchi-kung alebo joga, a zrazu sú obvinení zo sektárstva. Aké je to pohodlné – niekto sa vám nepáči, nazvete ho sektou a hotovo, s nepohodlnou organizáciou je koniec.

Dokonca vzniká dojem, že všetci títo teroristi, ktorí berú ľudí ako rukojemníkov, organizujú masový teror a násilie, existujú preto, lebo niekto potreboval dobrý dôvod na vytvorenie verejnej mienky o potrebe aktívneho boja proti sektárom na pozadí precedensu tragických udalostí.

Je pozoruhodné, že za sekty sú označované aj nenáboženské organizácie – Yoga, projekt Tvorivá spoločnosť, hnutie Allatra a dokonca aj veľké obchodné korporácie ako AVON, ORIFLAME, či AMWAY. A je ich oveľa viac.

Jedným z najvýraznejších príkladov je boj antikultistov so stúpencami Falun Gongu. Falun Gong alebo Falun Dafa je duchovno-zdravotná prax založená na cvičení čchi-kung. Zdalo by sa, že ľudia sa pokojne a mierumilovne venujú cvičeniam v prospech mysle a tela, nikomu neubližujú, ale, žiaľ, padli pod mlynský kameň antikultových organizácií. 

V roku 1997 malo toto hnutie niekoľko desiatok miliónov ľudí. V roku 1999 sa v sociologickom prieskume zistilo, že počet stúpencov tohto učenia prevyšuje počet členov Komunistickej strany Číny. Hnutie bolo pomerne nezávislé, jeho stúpenci nie vo všetkom a nie vždy súhlasili s nasledovaním hlavnej línie komunistickej strany. Práve táto skutočnosť zohrala rozhodujúcu úlohu v neskoršom tragickom osude tohto hnutia, keď v roku 1999, hneď po zverejnení výsledkov sociologického prieskumu, prijalo predsedníctvo čínskeho parlamentu „Rezolúciu o zákaze kacírskych siekt“. A potom nasledovali represie.

Nasledovníci Falun Dafa začali byť zatýkaní, väznení vo väzniciach a pracovných táboroch, kde boli ďalej vystavení bitiu, mučeniu a, ako sa neskôr ukázalo, násilnému odoberaniu orgánov na následnú transplantáciu na čínskych klinikách v „priemyselnom“ meradle. Existuje viac ako 3500 zdokumentovaných a uznaných faktov násilnej smrti účastníkov hnutia Falun Dafa len v dôsledku represií. Počet ľudí uväznených vo väzniciach a táboroch za nasledovanie praxe Falun Dafa je len podľa oficiálnych údajov viac ako 100 000. Neoficiálne údaje môžu tieto čísla desaťnásobne prevyšovať, pretože šírenie informácií v Číne je veľmi obmedzené administratívnymi prekážkami a akékoľvek vyšetrovanie činnosti orgánov činných v trestnom konaní je pochopiteľne spojené s veľmi reálnym nebezpečenstvom. V tomto článku si môžete podrobne prečítať všetky zverstvá, ktorým boli stúpenci Falun Gong vystavení (do vyhľadávača napíšete Babr24.com a vyhľadáte článok s názvom Чем оправдать пытки и распродажу на органы узников совести? z 18.02.2013). Hneď na úvod poviem, že článok nie je pre slabé povahy.

Myslíte si, že sa to mohlo stať len v Číne kvôli komunizmu? Ale celkom nedávno bola táto organizácia zakázaná aj v Rusku.

Zaujímavé je, že jedným z bývalých viceprezidentov FECRIS, pôvodom z európskych krajín, angažujúcim sa v tomto prípade, je antikultista Alexander Dvorkin, rodák zo ZSSR. Na internete o ňom možno nájsť množstvo verejne dostupných informácií.

Je tiež zaujímavé, že jednu a tú istú organizáciu označia za extrémistickú a zakážu ju naraz vo viacerých krajinách, ako sa to stalo v prípade MSH Allatra a dobrovoľníckej medzinárodnej organizácie Tvorivá spoločnosť.

Dôvod ich zákazu je rovnaký ako v prípade Falun Gong – tretie sily videli v rýchlom šírení myšlienok Tvorivej spoločnosti a Allatra po celom svete reálnu hrozbu pre svoje plány na globálne zotročenie ľudstva. Ako inak si možno vysvetliť zúrivú vytrvalosť, s akou predstavitelia antikultových organizácií bojujú proti všeľudským duchovným a morálnym hodnotám. Veď hnutie Allatra a projekt Tvorivá spoločnosť vznikli s cieľom vytvoriť bezpečný, slobodný svet a zvýšiť životnú úroveň každého človeka. Tieto dve organizácie sa zasadzujú za mier, jednotu všetkých ľudí a riešenie naliehavých klimatických problémov. Nie je to to, o čom sníva každý normálny človek? Ale antikultisti majú iný program, a preto používajú svoje šablónovité metódy na zakázanie organizácií, ktoré sa im nepáčia. 

Vo videospráve Egona Cholakiana, o ktorom som sa už zmienil, je podrobne opísaná schéma, podľa ktorej pracujú antikultové organizácie, keď chcú zdiskreditovať nežiaduce osoby. Dr. Egon Cholakian uviedol, že americká rozviedka zaznamenala, že od 90. rokov v rôznych krajinách začali antikultisti prostredníctvom predajných médií uverejňovať sériu článkov a videí o Allatra a Tvorivej spoločnosti. Snažili sa masívne zaplniť internetový priestor negatívnymi, absurdnými informáciami, aby tí, ktorí sa s aktivitami Allatry ešte len oboznámili, mali o hnutí hneď negatívny dojem. Po niekoľkých rokoch totálneho prenasledovania podnikli antikultisti aktívnejšie kroky a začali súdny proces v jednom malom meste v Rusku. Súdny proces prebiehal s mnohými legislatívnymi porušeniami. Napriek všetkým porušeniam medzinárodných zákonov však boli obe hnutia zakázané. Najprv v Rusku pod zámienkou, že ide o proukrajinskú extrémistickú sektu, a potom na Ukrajine pod zámienkou, že ide o proruskú sektu. Ľudia boli vystavení domovým prehliadkam a prenasledovaniu. A stopy „vyšetrujúcich“ osôb, ktoré sú zapojené do tohto prípadu, stále vedú k spomínanému Alexandrovi Dvorkinovi.

Ak ste ešte nečítali o Dvorkinových diagnózach súvisiacich s duševnými poruchami, existujú o tom oficiálne a takisto jeho osobné potvrdenia. Proti všeľudským hodnotám môžu ísť skutočne len duševne chorí ľudia.

Myslíte si, že sa to deje len v krajinách, kde nie je demokracia, a týka sa to len tých, ktorí sú členmi nejakých organizácií, a vás sa to netýka? Nerobte si ilúzie. Tretie sily, o ktorých sa môžete podrobne dozvedieť z videa s doktorom Egonom Cholakianom, sa snažia rozšíriť svoj vplyv na celý svet. Ich cieľom je úplná kontrola ľudstva, t. j. digitálne otroctvo. A nezáleží na tom, v akej krajine na daný moment žijete. Ak zvíťazia, bude to mať vplyv na každého. Vzhľadom na rýchly rozvoj umelej inteligencie a digitálnych technológií si môžeme predstaviť celý obraz toho, čo nás môže čakať, podobne ako v sci-fi filmoch, ktoré sa po všetkých týchto informáciách už nezdajú také rozprávkové.

Globalistov očakávame v úplne inej podobe a nie tam, kde v skutočnosti sú. A oni zatiaľ rozprestierajú svoje neviditeľné chápadlá po celom svete a manipulujú naše vedomie.

Americký expert na národnú bezpečnosť Dr. Cholakian podrobne rozobral podstatu tohto fenoménu.

Fakty v tomto videu ukazujú, že ide skutočne o hrozbu pre celú demokratickú spoločnosť. Aktivity antikultových organizácií ohrozujú našu budúcnosť a budúcnosť našich detí. Ľudia by nemali dovoliť, aby za nich „niekto zvonka“ rozhodoval čo majú sledovať, aké informácie prijímať, ako majú žiť a či vôbec majú žiť.

Hlavnou zbraňou antikultistov sú informácie. Preto je veľmi dôležité šíriť pravdu o ich existencii a metódach manipulácie ako protiváhu k ich nepravdivým informáciám.

Čím sú nebezpečné antikultové organizácie?

13.06.2024

Myslíš, že tebou nemanipulujú? Existuje medzinárodná antikultová organizácia FECRIS s viacerými pobočkami v európskych krajinách. Zaoberajú sa podnecovaním nenávisti obyvateľstva voči náboženským menšinám. Stoja v pozadí očieňujúcich kampaní nie len náboženských ale aj nenáboženských organizácii a nepohodlných jednotlivcov. Príklad náboženských organizácii [...]

V ich DNA je nenávisť a ohováranie. Pandorina skrinka chce pohltiť celý svet

09.06.2024

Najprv sa začítaš do jedného článku. Ten ťa odkáže na ďalší a ďalší. Až sa dostaneš do internetového archívu, kde sa nestačíš čudovať. Otvára sa pred tebou Pandorina skrinka, o ktorej si ešte pred pár týždňami ani len netušil. A to, čo tam nájdeš, ťa začína desiť. V krimi seriáloch výskum zaberie pár minút. Ak však chceš v realite prísť niečomu [...]

Dezinformácie ničia nielen reputáciu a kritické myslenie. Je to problém, o ktorom sa málo hovorí

02.06.2024

„Hlavne veľa zdravia,” prajeme si pri sviatkoch. Znie to ako klišé. Možno to ide aj trochu na nervy, ale pevné zdravie je základ. Nielen fyzické, ale aj mentálne. Zlé duševné zdravie ovplyvňuje naše pocity, myslenie a správanie, našu schopnosť pracovať a komunikovať s okolím. Duševné poruchy a súbežné užívanie návykových látok sa na celom svete stávajú čoraz [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 12534x
Priemerná čítanosť článkov: 1253x

Autor blogu

Kategórie